Učestvujte u novogodišnjem Alfa Plam Instagram i Facebook foto konkursu i osvojite vredne nagrade!

Postavite kreativnu fotografiju na Instagram-u ili Facebook-u sa hashtagom #AlfaPlamNovogodišnjaIdila (priznaje se i #AlfaPlamNovogodisnjaIdila) i tagujte jednu od zvaničnih strana kompanije Alfa – Plam na Facebook-u @AlfaPlamAD ili Instagramu @alfa_plam_ad i takmičite se za vredne nagrade.

Fotografije mogu biti iz Vašeg doma ili radnog prostora gde su u prazničnom ambijentu prikazani Alfa-Plam proizvodi. Takođe, to mogu biti fotografije sa novogodišnjom dekoracijom nastale ispred fabrike Alfa - Plam. Neophodno je da fotografije budu javno postavljene u vidu posta kako bi bile vidljive organizatorima konkursa. Pravo učešća imaju sva punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Foto konkurs će trajati ukupno 3 nedelje na Instagramu i Facebook-u istovremeno, od 24.12.2021. do 14.01.2022. Naš stručni žiri će nakon završetka foto konkursa izabrati 5 pobedničkih fotografija uzimajući u obzir sve fotografije koje su ispunile uslove učešća na konkursu. Nagrade:

1.       Mesto – Ugradna rerna

2.       Mesto – Ugradna ploča

3.       Mesto -  Alfa-Mini elektrik

4.       Mesto – Poklon paket kompanije Alfa-Plam (drveni kuhinjski set, tekstilni kuhinjski set i šerpa)

5.       Mesto - Poklon paket kompanije Alfa-Plam (drveni kuhinjski set, tekstilni kuhinjski set i šerpa)

 

Pobedničke fotografije biće objavljene 20.01.2022. na zvaničnim stranama kompanije Alfa – Plam na Instagram-u i Facebook-u!

Pročitajte pravila konkursa!