Glavni meni
SrpskiSrpski

Pozovite nas

017/7-155-155 Servisni call centar
017 421-121 Centrala Vranje
017 423-280 Služba prodaje
017 424-170 Prodavnica Vranje

Preuzimanje

Marketing  > Vesti  > Hvala Vam što brinemo jedni o drugima

 • Hvala Vam što brinemo jedni o drugima

  15. 04. 2020.
  Obavestenje_za_partnere.png
  15. 04. 2020.

   

  Poštovani partneri,

  uprkos svim poslovnim planovima i ciljevima koje smo postavili na početku godine, svetska zdravstvena kriza, usled pandemije virusa, nas je dovela u situaciju kada ne postoji uputsvo po kome bi kompanije trebalo da postupaju. Imajući u vidu da smo mi veliki sistem ali pre svega društveno odgovorna kompanija, preuzeli smo drastične korake u cilju zaštite života naših zaposlenih i njihovih porodica.

  Ovim putem bi želeli da Vam se zahvalimo na uspešnoj dosadašnjoj saradnji  i da Vam poručimo da ćemo istu sa velikim zadovoljstvom nastaviti, čim se za to ispune neophodni uslovi. Iz trenutne situacije se može naslutiti da nam pravi izazovi tek predstoje nakon što se zdravstvena kriza stiša, a to znači da ćemo zajedničkim snagama morati da nastavimo tamo gde smo stali i to još intenzivnije.  Spremni  smo da nadoknadimo sve gubitke i ostvarimo još bolje poslovne rezultate, naravno uz Vašu podršku.

  Zahvalni smo na Vašem angažovanju zaposlenih, ostalih resursa, na toleranciji, strpljenju i razumevanju koje iskazujete u periodu privremenog prekida našeg proizvodnog procesa, čime nas samo dodatno uveravate u Vašu privrženost, uspostavljenoj saradnji koja je i ranije odolevala raznim izazovima.

  Od Vas očekujemo da poštujete preporuke  Svetske Zdravstvene Organizacije, sačuvate svoje zdravlje i zaštitite svoje najmilije jer je to u ovom trenutku najvažnije.

  Čuvajte se i hvala Vam što brinemo jedni o drugima.

  Alfa-Plam a.d.

Nazad