Glavni meni
SrpskiSrpski

Pozovite nas

017/7-155-155 Servisni call centar
017 421-121 Centrala Vranje
017 423-280 Služba prodaje
017 424-170 Prodavnica Vranje

Preuzimanje

Marketing  > Vesti  > Nagradni foto-konkurs Blic do Alfe!

 • Nagradni foto-konkurs Blic do Alfe!

  19. 04. 2018.
  Pop_Up_baner_za_sajt_04_2018_Blic_do_Alfe.png
  19. 04. 2018.

  Blic do Alfe!

  Kompanija  Alfa Plam  ove godine slavi svoj 70.rođendan. Kakvo bi to slavlje bilo da u njemu ne učestvuju i naši sadašnji i budući potrošači? Pozivamo i Vas da uveličate  naš jubilej tako što ćete biti kreativni, pustiti  mašti na volju i fotografijom nam pokazati   kako vidite Alfa Plam u Vašem domu.

  Sve što treba da uradite je da Vašu fotografiju pošaljete na e- mail adresu: [email protected]. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije koji svoju fotografiju pošalju od 01.-13.maja 2018.godine. Fotografija se šalje isključivo u elektronskom obliku (jpg  format) i mora biti maksimalne veličine 5MB. Pored fotografije, obavezno putem mail-a poslati i lične podatke (ime i prezime, adresa, kontakt telefon). Prijave koje sadrže nepotpune podatke neće biti uzete u obzir. Sa jedne poštanske adrese može biti samo jedan učesnik u foto-konkursu.

  Pobednici foto-konkursa biće proglašeni  21.05.2018.godine.

  Nagrade i pokloni:

  Najkreativnije fotografije biće objavljivane na dnevnom nivou na zvaničnoj facebook strani kompanije. Svi učesnici fotokonkursa, u znak zahvalnosti,  dobiće prigodan poklon paket. Stručni žiri će odabrati najbolje fotografije koje će dobiti 5 glavnih nagrada:

  I nagrada : Set ugradna ploča AHW 4M 60 i ugradna rerna AK500 4M 

  II nagrada: SG 122 55

  III nagrada : S 140 55

  IV nagrada: MEŠ

  V nagrada: Studio 2

  Poklon paket svakom učesniku

  Nagrade se ne mogu zameniti za novac. 

  *Učesnici foto konkursa moraju biti nosioci autorskih prava poslatih fotografija, u skladu sa zakonom o zaštiti autorskih  prava. Alfa Plam se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica. Autor fotografije bez naknade ustupa kompaniji Alfa Plam pravo korišćenja svoje poslate fotografije isključivo za promociju foto-konkursa.  Alfa Plam će navoditi ime autora, ali ne može se smatrati odgovornim ukoliko to ne učine i drugi mediji. Slanjem fotografije na konkurs autor se slaže  sa navedenim uslovima.

  Bitna napomena: Učestvovanjem u Konkursu i prihvatanjem pravila Konkursa učesnici daju saglasnost da Organizator nagradnog konkursa može njihove lične podatke koristiti u svrhu organizovanja Konkursa, kao i u svrhu dodeljivanja nagrada u svemu u skladu sa članom 12. Zakona o zaštiti podataka ličnosti. 

Nazad