Glavni meni
SrpskiSrpski

Pozovite nas

017/7-155-155 Servisni call centar
017 421-121 Centrala Vranje
017 423-280 Služba prodaje
017 424-170 Prodavnica Vranje

Preuzimanje

Marketing  > Vesti  > PRIHVATI IZAZOV! Pošalji ALFA recept

 • PRIHVATI IZAZOV! Pošalji ALFA recept

  04. 04. 2017.
  Facebook_post.png
  04. 04. 2017.
   

  Nacionalna kuhinja je sastavni deo tradicije i kulture svakog naroda a pripremanje hrane na našim štednjacima je pravo zadovoljstvo. Ukoliko smatrate da ste osoba koja u kuhinji pokazuje kreativnost i voli da istražuje nove ukuse mi Vas pozivamo da nam pošaljete svoj omiljeni recept a mi ćemo Vas zato nagraditi.

  Sve što treba da uradite je da recept za pripremu Vašeg omiljenog jela sa fotografijom pošaljete na mail

  [email protected]

  Pored recepta i fotografije, obavezno putem mail-a poslati i lične podatke (ime i prezime, adresa, kontakt telefon). Prijave koje sadrže nepotpune podatke neće biti uzeti u obzir.

  Nagrade i pokloni:

  Najkreativnije recepte objavićemo na zvaničnoj facebook strani kompanije. Autori svih objavljenih recepata dobiće vredne poklone, a recepti sa najvećim brojem share-ova i like-ova dobiće tri glavne nagrade:

  1. Mesto – Električni štednjak KS 140 55 13

  2. Mesto – Električni štednjak S 140 55 13

  3. Mesto – Alfa mini elektrik

  Period trajanja foto konkursa:  10-30.04.2017. Isporuka nagrada i poklona na kućnu adresu dobitnika biće organizovana do kraja maja meseca.

  Slanjem fotografija na konkurs, učesnici automatski prihvataju uslove ovog konkursa, kao i korišćenje datih fotografija od strane organizatora konkursa u komercijalne i nekomercijalne svrhe. Organizator se odriče odgovornosti  u slučaju povrede autorskog prava prema trećim licima od strane učesnika ovog Konkursa.Osnovni uslov za učešće na konkursu je da fotografija bude Vaše AUTORSKO DELO i da preuzimate odgovornost za njeno objavljivanje. Ukoliko Organizator posumnja da neko koristi fotografiju na koju nema pravo, može zatražiti dodatni dokaz o autorstvu ili bez daljeg objašnjenja diskvalifikovati taj rad iz daljeg takmičenja.

Nazad