Glavni meni
EnglishEnglish

Marketing  > News  > Nagradni foto konkurs „Uskrs u Vašem domu"

 • Nagradni foto konkurs „Uskrs u Vašem domu"

  12. 04. 2016.
  uskrsnji_baner.png
  12. 04. 2016.

  Povodom predstojećih uskršnjih praznika kompanija Alfa-Plam organizuje nagradni  foto konkurs na temu  „Uskrs u Vašem domu“. Pozivamo Vas da nam pošaljete svoje fotografije (uskršnja trpeza, farbanje jaja, deca i sl.) i osvojite vredne nagrade. Fotografije šaljite na mail:

  [email protected]

  Pravo učešća imaju svi građani Republike Srbije koji pošalju fotogarafije od 20. aprila  do 8. maja 2016. godine. Pobednici konkursa biće proglašeni 11. maja 2016. godine. 

  Jedan autor može učestvovati sa najviše tri fotografije. Fotografije se šalju isključivo elektronskim putem i moraju biti veličine do 10 MB. Prilikom slanja fotografije navesti sledeće podatke:

  Ime i Prezime :

  Adresa :

  Kontakt telefon:

  Organizator zadržava pravo da ne prihvati fotografiju za koju smatra da ne odgovara uslovima konkursa, kao i fotografije koje ne zadovoljavaju tehničke standarde.

  Stručni žiri kompanije Alfa-Plam, sastavljen od fotografa i dizajnera, odabraće tri fotografije čiji će autori biti nagrađeni lepim i vrednim nagradama:

  1.Nagrada – električni štednjak Alfa-Plam S 140 55 13

  2.Nagrada – Alfa mini elektrik

  3.Nagrada – Električni rešo  Alfa-Plam Studio 2

  Svi učesnici konkursa biće nagrađeni paketima iznenađenja.

  Pobedničke i najkreativnije fotografije, po izboru stručnog žirija, biće objavljene na sajtu www.alfaplam.rs i na zvaničnoj facebook strani kompanije. 

  *Učesnici moraju biti nosioci autorskih prava za poslate fotografije, u skladu sa zakonom o autorskim pravima. Alfa-Plam  se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica. Autor fotografija bez naknade ustupa kompaniji Alfa-Plam pravo korišćenja svih poslatih fotografija isključivo za promociju foto-konkursa. Alfa-Plam će navoditi ime autora, ali ne može se smatrati odgovornim ukoliko to ne učine i drugi mediji. Slanjem fotografija na konkurs autor potvrđuje da se u potpunosti slaže sa navedenim uslovima.

  Učestvovanjem u nagradnom konkursu učesnik daje pravo Organizatoru da prikuplja i obrađuje njegove lične podatke (ime i prezime, adresu prebivališta, kontakt telefon i e-mail adresu). Ovako prikupljeni podaci biće korišćeni u svemu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti, isključivo u svrhu sprovođenja nagradnog konkursa i za vreme koje je potrebno za njegovo potpuno sprovođenje. Učesnik nagradnog konkursa može u svakom trenutku tražiti pristup svojim podacima, njihovu izmenu i dopunu ili brisanje odnosno opoziv saglasnosti za njihovu obradu. U slučaju opoziva saglasnosti za obradu, učesnik gubi pravo učešća u nagradnom konkursu.Back