Glavni meni
SrpskiSrpski

Marketing  > Vesti  > Najbolje iz Srbije 2014

 • Najbolje iz Srbije 2014

  21. 04. 2015.
  najbolje_iz_srbije_2014_baner_620_x_370_glas_PKS2.jpg
  21. 04. 2015.

  Kompanija "Alfa-Plam" se po drugi put našla u trci za prestižno priznanje "Najbolje iz Srbije" za 2014. godinu.

  Akciju "Najbolje robne marke Srbije" pokrenuo je dnevni ekonomski list "Privredni pregled" sredinom 2004. godine u cilju afirmacije domaćih kompanija i proizvoda. U svom četvrtom izdanju, 2008. godine, akcija je promenila naziv u "Najbolje iz Srbije '', metodologija i kriterijumi prijavljivanja i odabira brendova pažljivo su inovirani, a u donošenju konačne odluke o nagrađenima značajnu ulogu imali su i rezultati istraživanja, mišljenje i stavovi potrošača. Osnovni cilj Akcije je da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda i promoviše najbolje robne i korporativne brendove iz Srbije, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu. O kredibilitetu akcije svedoči podatak da je od njenog početka nominovano više od 1.200 brendova u različitim kategorijama! Gotovo da nema poznatijeg preduzeća / brenda iz Srbije koje u prethodnom periodu, bar jednom, a najčešće nekoliko puta, nije učestvovalo u ovom izboru.

  "Alfa-Plam" je prošle godine izglasana od strane potrošača za Najbolji korpporativni brend u 2013. godini. Ukoliko verujete u kvalitet naših proizvoda i smatrate da smo komanija koja bi trebala da se nađe na listi najboljih, možete glasati putem linka www.najboljeizsrbije.rs/glasanje.php i uneti svoju e-mail adresu. Zatim će Vam na mejl stići link preko koga možete glasati za jednu ili više kategorija. Ove godine kompanija je stekla uslove da se kandiduje u čak 4 kategorije:

  - Robni brend - Trajna potrošna dobra - Alfa 90, Alfa Plam

  - Robni brend- najuspesnije Uvođenje novog brenda - Commo, Alfa Plam

  - Korporativni brend - Trajna potrošna dobar - Alfa Plam

  - Ostale kategorije - Najbolji izvoznik Velika preduzeća - Alfa Plam

  Nadamo se dobrom plasmanu i još jednom priznanju u nizu koje dokazuje zadovoljstvo potrošača kvalitetom naših proizvoda.

  Unapred zahvalni našim vernim potrošačima. 

   

Nazad