Glavni meni
SrpskiSrpski

Blog  > Kuvanje  > Slaniši  > Punjena pogača

  • Punjena_poga_a.png 05. 06. 2019.


    Sastojci:

    - veća domaća pogača,

    - maslinovo ulje,

    - 6 čena belog luka,

    - peršun,

    - 300 g trapista ili kačkavalja,

    - 300 g šunke,

    Pripema:

    Iseći pogaču na kockice ali ne zaseći do kraja. Beli luk iseći sitno i propržiti na maslinovom ulju oko 100 ml. Preliti pogaču sa tim, tj. gde god ste presekli pogaču nalijte maslinovog ulja sa belim lukom. U iste otvore stavite šunku i trapist i pospite peršunom. Uviti u aluminijumsku foliju i peći u rerni 10-tak minuta.

    Preporuka: Služiti toplo!

    Prijatno!

    Recept poslala: Milena Marinković

Nazad