Glavni meni
EnglishEnglish

Marketing  > News  > GIZ projekat - efikasno korišćenje ogrevnog drveta u domaćinstvima

 • GIZ projekat - efikasno korišćenje ogrevnog drveta u domaćinstvima

  21. 03. 2015.
  za_overu_GIZ_letak_1_87789.jpg
  21. 03. 2015.
  Cilj projekta je promocija efikasnog koriscenja drvnih goriva u domacinstvima  realizacijom niza aktivnosti.

  Kompanija "Alfa-Plam" kao jedna od najvecih proizvodjaca grejnih tela na cvrsta goriva za domacinstva izlagala je svoje proizvode na centralnom trgu Bajne Baste, 20. marta 2015. godine.

  Uspeli smo da animiramo gradjane Bajne Baste da prisustvuju skupu. Gradjani su imali prilike da saslusaju prezentaciju nacionalnog eksperta za biomasu profesora Glavonjica.

  Izlozena grejna tela "Alfa-Plam"-a, stednjak na cvrsto gorivo Dona i pec na pelet Luka, privukli su veliku paznju gradjana koji su zainteresovano posmatrali proizvode i koristili svaku priliku da dobiju detaljne informacije od strucnjaka iz "Alfe plama" koji su prisustvovali ovom skupu.

  Skupu je prisustvovao zamenik predsednika opstine Bajna Basta, gospodin Miroslav Lukic, dok je lokalna televizija ispratila sam dogadjaj i pripremila kratku emisiju na temu efikasnijeg koriscenja drvnih goriva.

  Pozivamo sve zainteresovane verne nam gradjane da budu deo narednog skupa koji ce biti organizovan u Užicu 25.aprila, zatim u Leskovcu 9.maja 2015.godine.

Photos

Back